in

Hotel Job Fair – Sajam zapošljavanja u hotelijerstvu krajem januara u Beogradu

hotel job fair

Hotel Job Fair, prvi jednodnevni sajam zapošljavanja u hotelijerstvu, održaće se 28. januara 2022. godine u hotelu Hyatt u Beogradu za sve one koji su zainteresovani za rad u najvećim i najprestižnijim hotelima u zemlji i regionu.

Hotel Job Fair je zamišljen kao interaktivno iskustvo koje kao svoj primarni cilj ima olakšavanje puta do željenog posla, ali i povezivanje sa hotelima koji će na ovaj način imati priliku da odaberu motivisan i iskusan kadar.

Svoje prisustvo na sajmu potvrdili su veliki hoteli iz regiona kao što su: Valamar, Hilton, One&Only, Falkensteiner, Amadria Park, kao i ultra luksuzni Maslina sa Hvara. Na sajmu će se predstaviti i Waldorf Astoria i Hilton iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Registrovani posetioci će imati priliku da posete štandove više od 30 najvećih i najpriznatijih hotela, kao i da čuju priče najmoćnijih ljudi u industriji u okviru posebnog sajamskog foruma uživo.

Pored izložbenog dela i razgovora sa poslodavcima, zainteresovani će moći da prisustvuju predavanjima i da razmenjuju iskustva sa drugim posetiocima, ali i predstavicima hotela.

Prijave za sajam su potpuno besplatne i mogu se izvršiti na zvaničnom sajtu sajma: hotel-job-fair.com.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

kustendorf

Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf 2022 odložen za maj

pc press glasanje

Sajt eventsinserbia.com nominovan za PC Press TOP50 nagradu publike