fbpx

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

FIST

20majCeo dan25FISTBeograd

Detalji događaja

FIST – Festival internacionalnog studentskog teatra osnovan je na inicijativu studenata na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Iz godine u godinu studenti samostalno organizuju i vode FIST kao deo prakse u okviru fakultetskog obrazovanja. Osnovna ideja i misija festivala je razmena znanja, iskustava i veština, ali i prikazivanje različitih pozorišnih studentskih praksi iz celog sveta.

Pod sloganom „(Pri)stani na pritisak”, 19. Festival internacionalnog studentskog teatra biće održan u periodu od 20. do 25. maja na lokacijama koje su centar okupljanja mladih u Beogradu. Tim ovogodišnjeg izdanja festivala prepoznao je reč „pritisak” kao onu koja objedinjuje sve sa čim se mlad čovek suočava u svojim dvadesetim godinama.

Upravo je ovo i tema gostujućih predstava akademija iz Poljske, Grčke, Hrvatske i Bugarske. Prateći program festivala čini tribina „Na kafi sa psihologom“, u saradnji sa Hemofarm fondacijom, kao i program usavršavanja za studente umetničkih akademija čiji će predavači biti producenti Narodnog pozorišta u Beogradu, Pozorišta Boško Buha, Sky Music Production, Galerije 12 Future Media studija i Nove Iskre.

Zagrevanje za festivalski program počinje 8. maja, kada će se u „Prostoru Miljenko Dereta” sa početkom u 18 časova održati tribina na temu političke, ekonomske i socijalne participacije mladih.

Vreme

20. maj 2024. - 25. maj 2024. (Ceo dan)(GMT+02:00)

Lokacija

Beograd

Other Events

Get Directions

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja