fbpx

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Anatomija uspeha

27maj11:0015:00Anatomija uspeha

Detalji događaja

Anatomija uspeha je konferencija koju svake godine tradicionalno organizuju master studenti Fakulteta tehničkih nauka, modula Industrijski marketing i inženjerstvo medija i na taj način polažu predmet Marketing događaja.

Ovogodišnja konferencija će biti podeljena u tri emisije u okviru kojih će zanimljivi gosti podeliti svoja iskustva i priču o svom putu ka uspehu.

Prva emisija će biti u formi panel diskusije i nosi naziv „Na mladima sve(t) ostaje“. Gosti prve emisije će biti Aleksandar Stanić, osnivač grupe Dropshipping Balkan, suvlasnik Webiz-a i vlasnik platforme winner-picker.com i Nenad Iđoški, su-osnivač i direktor knjigaprica.com, koji će sa nama podeliti kako je tekao njihov razvojni put i kako se jedna mlada osoba nosi sa (ne)uspehom.

Druga emisija nosi naziv „Stvaram, dakle postojim“ u okviru koje će Strahinja Ćalović, specijalista za digitalni marketing pričati o svojim počecima i tome su nastali Aca Informacija i Tatin dnevnik, uspehu i preprekama sa kojim se suočio u svojoj karijeri kao i da li je odustajanje ta njega ikada bilo opcija.

Treća emisija nosi naziv „Korona – pozitivna startap priča“ u okviru koje će mladi osnivači startapa Two Brooks podeliti sa nama kakav uticaj je imala pandemija COVID19 na njihovo poslovanje i kako su pored svih izazova sa kojima su se suočili ostali istrajni i uspeli da opstanu.

Vreme

27. maj 2021. 11:00 - 15:00(GMT+02:00)

Detalji događaja

Event has already taken place!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja