VAŽNA INFORMACIJA: Zbog epidemiološke situacije koja je uslovila zabranu okupljanja i održavanja događaja, privremeno smo obustavili izdavanje Events in Serbia Magazina.

Veliki broj izmena informacija o održavanju, otkazivanju ili prebacivanju događaja online, onemogućio je da informacije koje vam pružamo u magazinu budu pravovremene i ispravne. Nadamo se da će celokupna situacija oko virusa, ubrzo da se izmeni i da će Magazin ponovo biti vaš omiljeni izvor informacija o dešavanjima u Srbiji.

Do tada, prijavite se na Events in Serbia newsletter. I dalje ćemo vas informisati, samo u drugačijem formatu!


Besplatni online magazin sa mesečnim pregledom manifestacija u Srbiji 

magazin events in serbia

Prelistajte prethodne brojeve Events in Serbia magazina


Events in Serbia Magazin je osmišljen kao kratka forma u kojoj su sažete sve najvažnije informacije o događajima koji se svakog meseca održavaju u Srbiji. Prilagođena je pre svega mobilnim uređajima i čitaocima koji traže brzu i jasnu informaciju.

Magazin se šalje prvog dana u mesecu za tekući mesec, svima koji su prijavljeni na Events in Serbia Newsletter.

Prijavite se za Events in Serbia Magazine!

Events in Serbia Magazine je projekat online medija www.eventsinserbia.com nastao sa željom da se publika upozna sa manifestacijama koje se organizuju u Srbiji, njihovim sadržajima, vremenu i mestu održavanja.

Misija portala i magazina je podsticanje putovanja Srbijom, pre svega među domaćim turistima koji su željni aktivnijeg odmora i doživljaja koje nude manifestacije na svim našim destinacijama.

U želji da se manifestacije predstave na najbolji način, kao i da svi oni koji su zainteresovani da iste posete, u magazinu pronađu potrebne informacije prema svojim interesovanjima, pozivamo Vas da sa nama podelite svoje predloge, sugestije i komentare za unapređenje forme i sadržaja budućih izdanja.

Pozivamo Vas da zajedno promovišemo Srbiju kao destinaciju izuzetnih manifestacija!

Pišite nam na: hello@eventsinserbia.com