in

Sajam obrazovanja Putokazi održaće se online

sajam obrazovanja putokazi

Novosadski sajam ove godine organizuje prvi online Sajam obrazovanja od 24. do 26. marta na platformi www.expoonline.rs.

Onlajn sajam Putokazi će okupiti veliki broj državnih i privatnih fakulteta, visokih i srednjih škola, kao i naučnih instituta iz Srbije i inostranstva. Obrazovne institucije će ponuditi informacije o obrazovnim profilima i upisu, a za prosvetne radnike je pripremljen veliki broj online konferencija.

Ovakav vid predstavljanja fakulteta omogućiće da veliki broj roditelja, kao i mladih ljudi poseti Sajam i lakše donese odluku o svojoj budućnosti.

U istom terminu, na platformi www.expoonline.rs, odnosno obrazovanje.expoonline.rs, u okviru Programskog dela Sajma knjiga u 30 termina govoriće se o 40 interesantnih tema. Tokom ta tri dana biće održana i Virtuelna izložba „Šidski pejzaži Save Šumanovića“ sa 12 reprezentativnih slika iz autorovog poznog opusa, kao i manifestacija „Dani Laze Kostića“.

Na Danima Laze Kostića, uz programe i promocije koji popularišu književnost u digitalnom okruženju srešće se izdavači, pisci, kritičari i publika. Biće dodeljana nagrada „Laza Kostić“, kao i priznanja za „Izdavački poduhvat godine“ i najbolju knjigu u oblasti književnosti za decu. Uz promociju književnih dela i gostovanja pisaca, publika će moći da prati i predstavljanje izdavaštva na jezicima nacionalnih zajednica u Vojvodini.

obrazovanje buducnost sajam putokazi
Prvi online Sajam obrazovanja PUTOKAZI

Poseta sajmu se ne naplaćuje, a registracija nije potrebna! Sajam počinje u sredu 24. i traje do 26. marta.

Organizatori su pripremili i poklon igru, u kojoj učesnici mogu osvojiti mobilni telefon, tablet ili laptop, a za učešće je neophodna registracija na platformi expoonline.rs.


♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili ga pošaljite nekome kome će biti koristan!

Written by Events in Serbia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

festival uličnih svirača

Festival uličnih svirača – Gradić fest otvorio je konkurs za izvođače

regionalni filmski festival

Filmski festivali regiona imaće svoje zajedničko prolećno izdanje