in

Regionalna književna konferencija Book Talk peti put u Novom Sadu

book-talk-2019

Peta, regionalna književna konferencija Book Talk, održaće se 27. septembra u Novom Sadu.

Od 2015. godine Novi Sad može da se pohvali da je grad koji okuplja najuglednije pisce, kritičare, izdavače, poznate ličnosti i umetnike iz celog regiona, što je svakako jedna velika radost za sve ljubitelje knjiga.

Svake godine program konferencije je opširniji, kao i teme koje o kojima se priča kroz panele i studije slučaja. U sklopu programa konferencije “Book Talk 2019 ” planirano je 13 panela i sedam studija slučaja, uz tradicionalni propratni program, kao što je nedelja knjige u autobusima GRS-a, a od ove godine i večera nakon konferencije posvećena Drašku Ređepu.

book-talk

Konferencija je specifična i po mestu održavanja, a to su tri najposećenije novosadske galerije: Galerije Matice srpske, Spomen- zbirke Pavla Beljanskog, a od prošle godine i Galerija likovne umetnosti poklon zbirka Rajka Mamuzića.

Neka od imena sa regionalne književne i izdavačke scene koja su već potvrdila dolazak u Novi Sad na #BookTalk2019 su: Abdulah Sidran, Ante Tomić, Rajko Grlić, Aleksandar Gatalica, Muharem Bazdulj, Teofil Pančić, Rumena Bužarovska, Marko Šelić, Duško Ljuština, Zoran Hamović, Dejan Papić, Mirjana Đurđević, Zoran Kolundžija, Ivan Medenica, Jelena Bačić Alimpić, Nenad Stefanović, Mirana Likar Bajželj, Vesna Dedić, Suzana Zlazanović, Vlaho Bogišić, Dejan Ristić, Ljiljana Habjanović Đurović, Branko Rosić i Denis Kuljiš.

Detaljan program konferencije Book Talk 2019 sa imenima učesnika možete pogledati na zvaničnom sajtu konferencije http://color.rs/booktalk2019/

Featured image: Color.rs

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Written by Events in Serbia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

vukov-sabor

86. Vukov sabor održava se od 09. do 15. septembra

Prva konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu