fbpx
Drugi “Novembar Fest” – Novosadski festival kobasice i čvaraka održaće se od 15. do 17. novembra na Novosadskom sajmu (Hala br. 6, ulaz iz Branka Bajića) i okupiće proizvođače mesa i suhomesnatih proizvoda iz celog regiona.

Program je više nego zanimljiv. Prvog dana festivala, od 19h nastupiće tamburaši, a nakon toga će uslediti koncert “Garavog sokaka”. Drugog dana festivala, 16. novembra, održaće se takmičenje u pravljenju kobasica, a od muzičkog programa tu je nastup Meškarki sa tradicionalnom slovačkom muzikom, nakon kojih će nastupiti lokalni tamburaši, a potom, od 21h i legenda tamburaške muzike – Zvonko Bogdan. Poslednjeg dana, osim tamburaške muzike i takmičenja u pravljenju kobasica, od 18h biće organizovana Disnotor večera (All inclusive).

program-novembar-fest-2019

Ulaz tokom tri dana festivala će biti besplatan do 18.00, nakon čega će se naplaćivati, i to već po ceni od 200 dinara. Više informacija o ulaznicama potražite na linku

Za vreme trajanja manifestacije, svi posetioci će uživati u nastupima tamburaških orkestara, kao i folklornih društava iz cele Vojvodine.

Posetioci će biti u prilici da prisustvuju procesu pravljenja kobasica i čvaraka, ali i da probaju sve te ukusne đakonije.
Posebna atrakcija biće takmičenje u pravljenju kobasica gde će svoja umeća ukrstiti timovi – vojvođanskih sela, novosadskih kvartova, medija, kompanija i sportskih klubova.

 

♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili pošaljite ga nekome kome mislite da će biti koristan.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.


Leave a Reply


  • Povežimo se