in

Najveći domaći sajam audio-video tehnike HI-FILES SHOW 23. i 24. novembra u Beogradu!

hi files show 2019

Najveći i najstariji domaći sajam audio i video tehnike HI-FILES SHOW, održava se šesnaesti put zaredom u Beogradu, 23. i 24. novembra u hotelu Holiday Inn.

Posetioci će u salama i sobama na prvom i drugom spratu hotela imati priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja čak 20 izlagača, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište. Među izlagačima naći će se: 4Audio, Impulse Hi-Fi Audio, M-Kabl, Pro-Ject Audio, Sretenović Audio, Auris Audio, Vox Trade i mnogi drugi.

Posetiocima će biti predstavljen i luksuzni hi-fi sistem čija cena prelazi 60 hiljada evra.

Na Hi-Files Show sajmu biće obeležena 70. godišnjica poznate američke kompanije McIntosh Laboratory u organizaciji Sretenović Audio, na kojoj će nastupiti gudački kvartet “Mistik cello”. Nastup je predviđen u nekoliko delova, a održaće se u subotu, 23. novembra, između 13 i 17 sati.

Ovogodišnje izdanje sajma imaće brojne predavače iz inostranstva: kao gost Sretenović Audija biće Alex Brady iz kompanije Nordost, gost M-Kabla biće Stephen Oakes iz kompanije IsoTek, a gost kompanije Trifecta Audio će biti šef dizajna kompanije Rogers, Andy Whittle.

Kao specijalni gost Hi-Files sajma, ove godine će se posetiocima predstaviti najveći proizvođač gramofona na svetu, kompanija Pro-Ject Audio. Iz centrale u Austriji stići će 14 Pro-Ject Audio uređaja, koji će biti izloženi u holu na prvom spratu. Kao vodeći svetski proizvođač gramofona, Pro-Ject Audio će prikazati čak devet uređaja ovog tipa, ali i druge hi-fi komponente. Posetioci Hi-Files sajma moći će da se upoznaju s all-in-one sistemom Juke Box E, koji se sastoji od gramofona s integrisanim pojačalom i regalskih zvučnika.

Hi-Files Show je otvoren za posetioce od 12 do 19 časova.

Za više informacija o izlagačima na raspolaganju je sajt hi-files.show.

Featured foto: Hi Files Show

♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

dan mladog portugizera mackov podrum 2019

Dan mladog portugizera 22. novembra u Irigu

nedelja italijanske kuhinje u svetu

Nedelja italijanske kuhinje u svetu u znaku pomoći Veneciji