in

[Konferencije ONLINE] BE i Enter13

live2U narednim danima održaće se dve, na globalnom nivou značajne, konferencije koje će okupiti veliki broj profesionalaca iz sveta turizma i stoga ih nikako ne treba propustiti. Najvažnije od svega je da su organizatori obe konferencije obezbedili prenos uživo!

BE conference, 22 januar 2013, Brisel, Belgija

BE konferencija se održava u organizaciji MPI (Meeting Professionals International) Belgije, ove godine sa pitanjem kako inovacije mogu da daju odgovore na izazove današnjeg društva. Zanimljivi predavači govoriće o inovacijama na različite načine. Konferenciju će otvoriti predavanje paraolimpijske šampionke Marieke Vervoort, koja će govoriti o prevazilaženju prepreka i pomeranju granica, sopstvenih, pre svega. Profesor Luc de Brabandere podeliće svoja iskustva vezana za kreativno razmišljanje, tzv. razmišljanje van okvira. Bloger Julius Solaris predstaviće trendove u event industriji za 2013. Nakon ovih predavanja slede radionice na temu govora tela na konferencijama, kriznog menadžmenta događaja, govora pred publikom i zaštiti autorskih prava u organizaciji događaja. Po završetku ovih radionica sledi tzv. Solution Room, neformalni deo konferencije, okrenut razmeni iskustva učesnika i pronalaženju rešenja kroz brainstorming.

Enter13 conference, 22 – 25 januar 2013, Inzbruk, Austrija

Enter 13 konferencija se održava u organizaciji IFITT (International Federation for Information Technologies in Travel and Tourism). Ovogodišnja tema biće E-turizam – mogućnosti i izazovi u narednih 20 godina. Veliki broj predavača govoriće o komunikacionim tehnologijama, novim aplikacijama i poslovnim modelima koji vladaju u industriji putovanja. Predavači će biti podeljeni u tri grupe u zavisnosti od teme kojom se bave – grupa sa fokusom na destinacijski menadžment, grupa sa fokusom na industriju i inovacije i grupa sa fokusom na istraživanja. Poseban deo konferencije biće posvećen predstavljanju doktorskih disertacija kroz radionice koje pružaju priliku za razmenu i dalji razvoj ideja kroz povratne informacije mentora i starijih članova svetske turističke zajednice.

Written by Events in Serbia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

trendovi u industriji dogadjaja

Event trends for 2013

turizam za svaki uredjaj

Turizam za svaki uređaj