fbpx
Deseti Ski Opening na Kopaoniku ove godine održava se od 5. do 8. decembra.

Zimska sezona 2019/2020. biće otvorena uz željno očekivano prvo skijanje i najveću žurku u velikoj dvorani hotela Grand.

Na Kopaoniku se očekuje više od 10 hiljada gostiju i već sada se za ovaj događaj traži mesto više. Uz Ski Opening paket, samo za goste hotela Grand obezbeđen je i gratis dvodnevni ski pass, dok će ostali posetioci moći da skijaju uz promotivni popust za ski karte na otvaranju sezone.

Ski Opening svake godine prati žurka sa izvođačima popularne muzike, a koncerti će biti realizovani u organizaciji produkcije Skymusic.

Za nezaboravni provod 6. decembra biće zadužen Aca Lukas, a uz njega i popularni Mega Band. Druge večeri 7. decembra svoj nastup će  Jelena Karleuša, a pored nje će nastupiti i poznati klupski pevač Nenad Cvijetić.

Karte za koncerte besplatne su za goste hotela Grand, dok ih ostali posetioci mogu nabaviti preko sajta musicweek.rs/Ski-opening po ceni od 2.000 dinara po večeri ili od 3.000 dinara za oba nastupa.

Izvor: Music Week

♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili pošaljite ga nekome kome mislite da će biti koristan.

Ostale zanimljive vesti o manifestacijama u Srbiji pročitajte ovde.


Leave a Reply


  • Povežimo se