in

Jesenji Dani domaće kuhinje 7. novembra u Pančevu

Jesenji dani domace kuhinje

U subotu, 7. novembra u TC BIG Pančevo u Pančevu u organizaciji Udruženja “Hrana sa naših polja” održavaju se jesenji Dani domaće kuhinje. Sajam će biti održan na otvorenom uz primenu svih epidemioloških mera, od 10 do 20 časova. Ulaz za sve posetioce je slobodan.  

Cilj manifestacije ostao je  isti kao i pre pandemije korona virusa – promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

Svi koji se upute na Dane domaće kuhinje moći će da degustiraju i kupe brojne proizvode po specijalnim cenama koje su za njih pripremili mali proizvođači iz cele Srbije, ali i upoznaju se sa samim stvaraocima hrane i informišu o ponuđenim zdravim namirnicima.

Učešće će uzeti oko 20 izlagača, a ljubiteljima domaće hrane biće na raspolaganju meso, sir, zimnica, testenine, kolači, sokovi, med, vino, rakija i ostali domaći proizvodi.

U okviru manifestacije biće održane i dve radionice u periodu od 12 do 16 časova. Proizvođač testenine praviće, kuvaće i deliće posetiocima gotov proizvod na degustaciju. Jedan zemunski restoran predstaviće svoje tradicionalne proizvode i ponudiće gostima sajma da probaju hranu koja nastaje u njihovom restoranu.

Naslovna fotografija: hranasanasihpolja.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

green fest 2020

Objavljen program 11. Međunarodnog festivala zelene kulture Green Fest KAKVU BUDUĆNOST ŽELIM?

digital-fashion-week

Predstavljamo vam prvu 100% digitalnu modnu manifestaciju – Digital Fashion Week