in

Festival Kontakt od 18. do 21. marta u Beogradu [ODLOŽEN!]

kontakt festival

FESTIVAL KONTAKT JE ODLOŽEN! (11.03.2020.)

Kontakt je manifestacija posvećana muzičkom biznisu, koja za cilj ima umrežavanje organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti, koji poslednjih godina uveliko imaju uticaj na privredni razvoj regiona.

Glavna tema ovogodišnjeg Kontakta 2020 je „Creating Music Business“.

Kao i prethodnih, Kontakt i ove godine prezentuje aktuelne festivale sa područja bivše Jugoslavije, povezuje promotere, lokalne zajednice i muzičare, predstavlja uspešne projekte iz sveta muzičke i festivalske industrije.

Program Kontakta tematski se oslanja na dva vodeća elementa festivali i muzika, koji se tretiraju kroz nekoliko segmenata: paneli, diskusije, prezentacije, radionice, izložbe, koncerti.

Kontakt se održava pred nastupajuću festivalsku sezonu u našem regionu. I ove godine očekuje se veliki broj koncerata u muzičkom delu, ali i dolazak predstavnika najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore.

Festival se održava u art & music distriktu u Cetinjskoj 15, koja će i dalje ostati baza Kontakt priče. Ove godine Kontakt se širi i na Halu sportova „Ranko Žeravica”, gde će se odvijati glavni muzički program.

Na Kontaktu 2020 očekuju nas sledeći koncerti: Električni orgazam (bend ove godine obeležava 40 godina postojanja), Koncert za Koju 20. marta (Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Yu Grupa, Točak, Nikola Čuturilo, Straight Mickey and The Boyz), VIS Limunada, Paraf, Artan Lili, Obojeni program, Letu Štuke, Mary May, Pasoš, Crna Lista, Demolition Group, S.T.R.A.H…

Izvor: kontakt.org.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

tedx belgrade 2020

TEDxBelgrade 2020 “Shape the world of tomorrow” [ODLOŽEN]

hotel summit belgrade

Treći Hotel Summit odgođen za 28. oktobar