fbpx
Povodom prvog rođendana regionalne online turističke platforme DiscoverSrem.com 11.decembra, sa početkom u 17h u kompleksu Fruškogorska Lugarnica (Mala Remeta) na Fruškoj gori, biće uručena priznanja iz oblasti turizma za 2019. godinu.

“Sa izuzetnom pažnjom tokom cele godine pratili smo rad instutucija, kompanija, hotelijera, medija (posebno digitalnih), NVO sektora kao i udruženja građana, stoga smo rešili da one čije nas je društveno-odgovorno delovanje kao i rezultati iz oblasti turizma inspirisalo i nadahnulo, nagradimo priznanjima.” – kažu u Discover Srem.

Discover Srem blog platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način, u vremenu nedostatka kvalitetnih informacija, promovišu prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, njegove destinacije i da kao takva objedini turistički potencijal Srema, ali i posebno snažno promoviše sadržaje najstarijeg Nacionalnog parka Srbije – Fruške gore.

discover-srem-com

DiscoverSrem.com

DiscoverSrem.com tim čine mladi travel blogeri i influenseri iz Srema, ali i cele Srbije, čiji se rad uglavnom tiče promocije lokacija na kojima su boravili. Platforma promoviše ideje, kreativnost i stvaralaštvo, sa željom da svakom mladom čoveku kroz afirmativno pisanje približi kulturu, istoriju i umetnost ovog kraja Srbije.

DiscoverSrem.com

 

♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili pošaljite ga nekome kome mislite da će biti koristan.

Ostale zanimljive vesti o turizmu u Srbiji pročitajte ovde.


Leave a Reply


  • Povežimo se