fbpx
Udruženje „Hrana sa naših polja“ organizuje pete Dane domaće kuhinje 16. i 17. novembra na prvom nivou TC Aviv Park na Zvezdari. Manifestacija će biti otvorena od 10 do 20 časova oba dana, a ulaz je slobodan.

Cilj same manifestacije je promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

Tokom dva dana ljubiteljima domaće hrane predstaviće se desetak  izlagača sa različitim proizvodima.

Posetioci će moći da degustiraju i kupe po povoljnim cenama mesne proizvode, domaće kolače i štrudle, kao i slatku i slanu zimnicu, sirupe i sokove.  

dani-domace-kuhinje-2019

Po prvi put na manifestaciji učestvovaće i proizvođač kozijeg  sira koji se proizvodi u selu Glušci, nadomak Bogatića.

S obzirom na to da sledi sezona prehlada i gripa biće izložen i med i proizvodi na bazi meda za jačanje imuniteta.

Kao nezaobilazan detalj svakog  događaja izdvaja se cveće koje osim što krasi prostor biće dostupno svim ljubiteljima istog.

Do kraja godine biće održan još jedan događaj u Beogradu. Pozivaju se svi izlagači koji su zainteresovani za učešće da se prijave putem portala hranasanasihpolja.rs. Takođe, putem ovog sajta možete se informisati o svim proizvođačima.

Ideja organizatora manifestacije „Dani domaće kuhinje” za naredni period je da se događaj seli po Srbiji kako bi se mali proizvođači zdrave hrane u neposrednoj komunikaciji predstavili potrošačima.

Izvor i fotografije: Udruženje “Hrana sa naših polja”

 

♥ Svideo vam se tekst? Podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama ili pošaljite ga nekome kome mislite da će biti koristan.

Ostale zanimljive vesti o događajima u Srbiji pročitajte ovde.


Leave a Reply


  • Povežimo se